• اولین گام عملی برای تحقق شعار سال جاری؛
  • تفاهم نامه سرمایه‌گذاری میان CVC بانک صادرات و شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان امضا شد

  • ۱۷:۴۳ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۷
در سالی که به نام سرمایه گذاری در تولید مزین است، شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در راستای سرمایه‌گذاری در توسعه اقتصاد دانش‌بنیان با CVC بانک صادرات تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری امضا کرد.

به گزارش روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، تفاهم‌نامه‌ای با هدف توسعه فناوری و تجاری‌سازی نوآوری، میان شرکت سرمایه‌گذاری خطرپذیر فناوری‌های نوین سروش سپهر و این شهرک منعقد شد. موضوع این تفاهم‌نامه، تسهیل‌گری در تأمین مالی، مشارکت و سرمایه‌گذاری در واحدهای فناور و دانش‌بنیان مستقر در شهرک است.

بر اساس این تفاهم‌نامه، اولویت‌های سرمایه‌گذاری شرکت سروش سپهر به‌عنوان CVC بانک صادرات، بر شرکت‌هایی متمرکز خواهد بود که علاوه بر صادرات‌محور بودن، اشتغال‌زا بوده و قابلیت مقابله با تحریم‌ها و جلوگیری از خروج ارز از کشور را داشته باشد. همچنین این شرکت‌ها باید قادر به ارائه راه‌حل‌های دانش‌بنیان و فناورانه برای چالش‌های روز کشور باشند.

در جریان این رویداد، حسن زالی، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری خطرپذیر سروش سپهر، از شرکت پرتوسازان سلامت سپاهان، تولیدکننده دستگاه مبدل اشعه ایکس پرتوان، نیز بازدید کرد. این طرح دانش‌بنیان که کاربرد آن در پایش دقیق محموله‌های گمرکی تعریف شده، موفق به جذب ۱۴۰ میلیارد تومان سرمایه مستقیم شده است.

پس از این بازدید، زالی با حضور در مرکز تأمین مالی، سرمایه‌گذاری و تجاری‌سازی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، از آخرین وضعیت طرح‌های فناورانه سرمایه‌پذیر مطلع شد. حسین حدیدی، مشاور رئیس شهرک و سرپرست اداره تأمین مالی، سرمایه‌گذاری و تجاری‌سازی، در این بازدید با اشاره به برنامه‌های سال جاری اظهار کرد: بر اساس شعار سال، حداقل ۳۵ طرح فناورانه برای تأمین مالی و سرمایه‌گذاری آماده معرفی به سرمایه‌گذاران است. تلاش ما بر این است که مدلی بومی برای تأمین مالی تعریف کنیم که قابلیت تعمیم به سایر پارک‌های علم و فناوری کشور را نیز داشته باشد.

سامان غلامرضایی، رئیس پارک علم و فناوری شیخ بهایی، نیز بر اهمیت سرمایه‌‌‌گذاری در شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور بلوغ یافته به ویژه با محور صندوق‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر، خوشه‌های تخصصی و دفتر ارتباط با صنعت تاکید کرد.ز

الی نیز با تأکید بر اهمیت توسعه سرمایه‌گذاری در حوزه دانش‌بنیان، گفت: اقداماتی که امروز در این حوزه انجام می‌دهیم، حاصل سه دهه تجربه است و باید دهه پیش‌رو را به دوره شکوفایی اقتصاد دانش‌بنیان تبدیل کنیم. با توجه به رقابت کشورهای منطقه نظیر مصر، بحرین و عربستان در جذب سرمایه، نیازمند اصلاح جدی در رویه‌های سرمایه‌گذاری و سرمایه‌پذیری هستیم.

وی با اشاره به رویکرد مسئله‌محور شرکت سروش سپهر در سرمایه‌گذاری، افزود: بر این اساس تلاش کرده‌ایم با پرهیز از سرمایه‌گذاری‌های کلان و یکباره، فرآیند را با اخذ حداقل تضامین مانند چک، برای کارآفرینان تسهیل کنیم.

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری سروش سپهر خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۱۵ درصد از بودجه ما به حوزه استارتاپ‌ها اختصاص یافته و حوزه فعالیتمان نیز شامل سلامت، تجهیزات پزشکی، معدن، کشاورزی، هوش مصنوعی، فین‌تک و سایر زمینه‌هایی است که بر حل مسائل کلان کشور تمرکز دارند.

زالی در پایان ضمن اشاره به ظرفیت‌های قابل توجه جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی و شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، از تمایل این شرکت برای سرمایه‌گذاری در طرح‌های برگزیده جشنواره خبر داد و گفت: از سکوی تأمین مالی جمعی آیفاند نیز به عنوان تنها سکوی مالی مستقر در شهرک برای سرمایه‌گذاری مشترک بهره خواهیم گرفت. همچنین با انجام بازدیدهای میدانی از استان‌های مختلف کشور، در تلاش هستیم ظرفیت‌های منطقه‌ای را برای توسعه سرمایه‌گذاری‌های هدفمند شناسایی کنیم.

شایان ذکر است این تفاهم‌نامه اولین گام مؤثر سال جاری در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به منظور تحقق شعار سال و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان به شمار می‌رود. شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با میزبانی از حدود 800 شرکت فناور و دانش‌بنیان، به‌ صورت تخصصی در زمینه رفع نیازهای فناورانه صنایع و سازمان‌ها فعالیت دارد.

تعداد بازدید : ۳۵      تاریخ: 1404/01/27

گالری تصاویر






ثبت نظر

جهت ارسال نظر لطفا اطلاعات زیر را تکمیل کنید

captcha
ثبت نظر

نظرات کاربران

درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.

اخبار سایت